Η πιο σύγχρονη εμφιαλωτική μηχανή στον κόσμο εμφιαλώνει το νερό ΔΙΩΝΗ

dioni01

Η RAINBOW WATERS ανακοίνωσε την απόκτηση νέας μηχανής εμφιάλωσης για το νερό ΔΙΩΝΗ.

Πρόκειται για την πιο σύγχρονη εμφιαλωτική μηχανή στον κόσμο για επιστρεφόμενες φιάλες 18,9 λίτρων, τεχνολογίας ULTRA CLEAN PLUS, κατασκευασμένη στην Ευρώπη. Σχεδιασμένη σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, εξασφαλίζει τον απόλυτο ποιοτικό έλεγχο, μειώνοντας ταυτόχρονα το υδάτινο αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Η εταιρία αποφάσισε να πραγματοποιήσει αυτή την επένδυση, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωσε «Η εμφιάλωση του νερού ΔΙΩΝΗ (ενός από τα 5 καλύτερα νερά του κόσμου) είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της δραστηριότητάς της».

Από το 2014 που απέκτησε τη δική της πηγή, καταστάθηκε η 3η μεγαλύτερη εταιρία του κλάδου στην Ευρώπη. Είναι η μόνη ελληνική εταιρία που εμφιαλώνει η ίδια το νερό της, σε επιστρεφόμενη συσκευασία 18,9lt και το διανέμει μέσω των ψυκτών της, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο όλου του κύκλου του προϊόντος (εμφιάλωση νερού, αποθήκευση, διανομή, απολύμανση των ψυκτών, εξυπηρέτηση). Το να μπορεί να εγγυηθεί για την υψηλή ποιότητα του νερού που πίνουν οι πελάτες της, είναι το κύριο μέλημα της RAINBOW WATERS, όπως αποδεικνύεται συνεχώς από τις επιλογές της.


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

public00

Απόκτησέ το ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ στο PUBLIC.GR ή κάλεσε τον προσωπικό σου σύμβουλο στο 800 500 1000. Κορυφαίες επώνυμες μάρκες, μοναδικό περιεχόμενο και όλες οι υπηρεσίες στο χέρι σου!

ashley01

Τον Οκτώβριο του 2019 φέρνει κατ’ αποκλειστικότητα το μεγαλύτερο Αμερικάνικο brand επίπλων στη χώρα μας. Με πωλήσεις άνω των 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, είναι η μεγαλύτερη Αμερικάνικη εταιρία επίπλων στον κόσμο.

stytalis_ar

O όμιλος EFA GROUP, που δραστηριοποιείται στην παγκόσμια αγορά στους τομείς της αεροδιαστημικής, της άμυνας, της ασφάλειας και των βιομηχανικών συνεργασιών, ανακοινώνει νέα συμβόλαια σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία.