Η πιο σύγχρονη εμφιαλωτική μηχανή στον κόσμο εμφιαλώνει το νερό ΔΙΩΝΗ

dioni01

Η RAINBOW WATERS ανακοίνωσε την απόκτηση νέας μηχανής εμφιάλωσης για το νερό ΔΙΩΝΗ.

Πρόκειται για την πιο σύγχρονη εμφιαλωτική μηχανή στον κόσμο για επιστρεφόμενες φιάλες 18,9 λίτρων, τεχνολογίας ULTRA CLEAN PLUS, κατασκευασμένη στην Ευρώπη. Σχεδιασμένη σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, εξασφαλίζει τον απόλυτο ποιοτικό έλεγχο, μειώνοντας ταυτόχρονα το υδάτινο αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Η εταιρία αποφάσισε να πραγματοποιήσει αυτή την επένδυση, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωσε «Η εμφιάλωση του νερού ΔΙΩΝΗ (ενός από τα 5 καλύτερα νερά του κόσμου) είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της δραστηριότητάς της».

Από το 2014 που απέκτησε τη δική της πηγή, καταστάθηκε η 3η μεγαλύτερη εταιρία του κλάδου στην Ευρώπη. Είναι η μόνη ελληνική εταιρία που εμφιαλώνει η ίδια το νερό της, σε επιστρεφόμενη συσκευασία 18,9lt και το διανέμει μέσω των ψυκτών της, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο όλου του κύκλου του προϊόντος (εμφιάλωση νερού, αποθήκευση, διανομή, απολύμανση των ψυκτών, εξυπηρέτηση). Το να μπορεί να εγγυηθεί για την υψηλή ποιότητα του νερού που πίνουν οι πελάτες της, είναι το κύριο μέλημα της RAINBOW WATERS, όπως αποδεικνύεται συνεχώς από τις επιλογές της.


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Σπουδες_στον_πολιτισμο_στο_Ανοικτο_Πανεπιστημιο_Κυπρου

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μιας (1) κενής μόνιμης θέσης Λειτουργού Πανεπιστημίου με ειδικότητα στα Δίκτυα και Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων και μιας (1) κενής μόνιμης θέσης Λειτουργού Πανεπιστημίου με ειδικότητα Web Developer.

chef2

Στη Le Monde κατακτάς τον κόσμο της μαγειρικής & της ζαχαροπλαστικής τέχνης

GROUP-PHOTO

Ένα ταξίδι στην κοσμοπολίτικη Ρόδο είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι συνεργάτες του εταιρικού δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής που διακρίθηκαν για τα παραγωγικά αποτελέσματα του προηγούμενου χρόνου. Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε στο διάστημα από 29 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου και συμμετείχαν σε αυτό περισσότερα από 90 άτομα.

john00

Θα ήθελα να ζητήσω την βοήθειά σου για την δημοσιοποίηση της περίπτωσης του μικρού Γιάννη που παλεύει με τον καρκίνο τα τελευταία επτά χρόνια.

imereskarieras2

Οι Ημέρες Καριέρας, το event-θεσμός για την αγορά εργασίας έρχεται για ακόμα μια χρονιά στις 12 και 13 Οκτωβρίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, από το kariera.gr, το πρώτο website στην Ελλάδα για την εργασία και μέλος του διεθνούς δικτύου CareerBuilder.