Η nrg γίνεται μέλος του Shell Smart Club!

Η nrg γίνεται μέλος του Shell Smart Club!

Η εταιρεία ρεύματος nrg αποτελεί το μοναδικό πάροχο ρεύματος και φυσικού αερίου στην αγορά που προσφέρει πρόγραμμα επιβράβευσης. Ως μέλος του Shell Smart Club, η nrg φέρνει μοναδικές προσφορές για οικιακούς καταναλωτές, αλλά και για επιχειρήσεις, καθώς, με κάθε νέα σύνδεση στην εταιρεία, οι καταναλωτές θα κερδίζουν αυτόματα έως 5.000 πόντους Smart, αλλά και επιπλέον πόντους Smart κάθε μήνα με την εξόφληση του λογαριασμού τους.

nrg4
Ακόμη, για κάθε νέα παροχή ρεύματος ή φυσικού αερίου οι ιδιώτες χρήστες μπορούν να κερδίσουν 1.000 welcome πόντους Smart, ενώ αν προχωρήσουν σε συνδυασμό ρεύματος και φυσικού αερίου, κερδίζουν 3.000 welcome πόντους Smart. Αντίστοιχη είναι και η ανταμοιβή των επιχειρήσεων, όπου για κάθε νέα παροχή ρεύματος ή φυσικού αερίου η επιχείρηση κερδίζει 2.000 welcome πόντους Smart και 5.000 welcome πόντους Smart για συνδυασμό ρεύματος και φυσικού αερίου.
Αξίζει να αναφερθεί πώς σε κάθε σύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος ή/και φυσικού αερίου οικιακής ή επαγγελματικής παροχής για κάθε ευρώ κατανάλωσης οι χρήστες κερδίζουν έναν πόντο Smart, ενώ με τη χρήση e-bill οι ίδιοι θα έχουν τη δυνατότητα ακόμα και να τους διπλασιάζουν.

Διπλό κέρδος κάθε στιγμή
Οι καταναλωτές που επισκέπτονται το allsmart.gr, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από χιλιάδες προϊόντα και να τα αποκτήσουν εύκολα με πόντους Smart από την nrg.
Έτσι, κάθε πελάτης nrg έχει ένα ακόμα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, καθώς μπορεί να συνδυάζει τις αγορές για το αυτοκίνητο, το σπίτι και την επιχείρησή του και να κερδίζει γρήγορα και εύκολα πλούσια δώρα, όντας μέλος του μεγαλύτερου προγράμματος ανταμοιβής πελατών στην αγορά ενέργειας & πρατηρίων καυσίμων στην Ελλάδα.

Επιπλέον κέρδος με τα προνομιακά προγράμματα nrg
Ακόμη, οι οικιακοί χρήστες που θα επιλέξουν το πακέτο TOTAL nrg 4U θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν 30% δωρεάν ρεύμα και 30% φυσικό αέριο κάθε μήνα για δύο χρόνια. Παράλληλα, οι επιχειρήσεις που θα επιλέξουν το πακέτο TOTAL nrg 4BUSINESS, έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν το ρεύμα και το φυσικό αέριο τους και να κερδίσουν έκπτωση έως και 25% στο ρεύμα και έως 20% στο φυσικό αέριο κάθε μήνα για έναν χρόνο. Τέλος, με το πακέτο nrg CONNECT οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν το ρεύμα στο σπίτι και την επιχείρησή τους και να μηδενίσουν το πάγιο στην επιχείρησή τους ανεξάρτητα από το τιμολόγιο στο οποίο ανήκουν.
«…γιατί η nrg είναι… Smart!»

Shell Smart Club

TOTAL nrg 4U

TOTAL nrg 4BUSINESS

nrg CONNECT
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης