Το Johnnie Walker ανακοινώνει το White Walker εν αναμονή του 8ου κύκλου της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς

Το Johnnie Walker ανακοινώνει το White Walker εν αναμονή του 8ου κύκλου της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς

Ένα νέο περιορισμένης έκδοσης whisky εμπνευσμένο από το Game of Thrones®

johnnie-walker_main01
johnnie-walker_bottle01
 Ελλάδα, 1η Οκτωβρίου 2018: Ένα νέο Scotch έρχεται πέρα από το Τείχος! Σε συνεργασία με την HBO® και το Game of Thrones, το Johnnie Walker ανακοινώνει το νέο White Walker by Johnnie Walker. Αυτό το συλλεκτικό whisky σε περιορισμένο αριθμό φιαλών είναι εμπνευσμένο από τους αινιγματικούς και τρομακτικούς χαρακτήρες της επιτυχημένης σειράς, τους White Walkers – και έρχεται για να το απολαύσουν οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς και όχι μόνο, καθώς κορυφώνεται η προσμονή για την τελευταία σεζόν.

O αθάνατος στρατός των White Walkers, με επικεφαλής τον Night King με τα χαρακτηριστικά μπλε μάτια, εμφανίστηκε από τον παγωμένο βορρά φέρνοντας μαζί του πέρα από τον παγετό του χειμώνα κι ένα συλλεκτικό whisky. Το ολοκαίνουριο αυτό blend δημιουργήθηκε από τον whisky expert George Harper σε συνεργασία με την ομάδα εξειδικευμένων blenders του Johnnie Walker και σερβίρεται παγωμένο κατευθείαν από την κατάψυξη, αντιπροσωπεύοντας την ψυχρή παρουσία των White Walkers.

Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός της φιάλης, σε αποχρώσεις του μπλε και του λευκού, φέρει στοιχεία από τον Παγωμένο Βορρά, ενώ ο εμβληματικός Περιπατητής απεικονίζεται στη φιάλη με πανοπλία, ώστε να ταιριάζει με τις τάξεις των δυνάμεων του Night King. Χρησιμοποιώντας μία τεχνολογία μελανιών που είναι ευαίσθητα στην εναλλαγή θερμοκρασιών, η φιάλη μόλις παγώσει αποκαλύπτει ένα μήνυμα που περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία οι θαυμαστές της σειράς: “Winter is Here”.

To White Walker by Johnnie Walker έχει νότες καραμέλας και βανίλιας, φρέσκων κόκκινων μούρων και μια αίσθηση φρούτων οπωρώνων, ενώ στην καρδιά του βρίσκονται τα single malt whiskies Cardhu και Clynelish- ένα από τα βορειότερα αποστακτήρια της Σκωτίας. Για τη δημιουργία του White Walker o blender George Harper που είχε ως σημείο αναφοράς τον «Παγωμένο Βορρά», σημείωσε: «Τα whiskies από το Clynelish έχουν περάσει μεγάλους σε διάρκεια σκωτσέζικους χειμώνες, οι οποίοι στην πραγματικότητα δε διαφέρουν και τόσο από τις μακρές περιόδους παγωνιάς που βιώνουν τα μέλη του “Night’s Watch” που βρίσκονται βόρεια του «Τείχους». Για τον λόγο αυτό, το Clynelish ήταν το ιδανικότερο σημείο για να ξεκινήσει η δημιουργία αυτού του μοναδικού whisky».

«Γνωρίζαμε ότι υπήρχε επιθυμία από τους φανατικούς θαυμαστές της σειράς για ένα whisky εμπνευσμένο από το Game of Thrones και μόλις είδαμε το όραμα του Johnnie Walker για τη συνεργασία, είμασταν βέβαιοι ότι ήταν η κατάλληλη ώρα να υλοποιηθεί αυτή η υπέροχη ιδέα. Από την αρχή, ο κόσμος αντιλήφθηκε ότι θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό και το πετύχαμε με το White Walker του Johnnie Walker. Είμαστε σίγουροι ότι οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς θα απολαύσουν αυτό το υπέροχο whisky εν αναμονή της 8ης σεζόν», δήλωσε ο Jeff Peters, Αντιπρόεδρος Licensing & Retail της HBO.

Κλείσιμο
Το White Walker by Johnnie Walker, θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα τέλος Οκτωβρίου του 2018 σε περιορισμένο αριθμό φιαλών και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 36,71 € (700 ml με 41,7 % αλκοόλ κατ’ όγκο).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το White Walker του Johnnie Walker, μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο website www.johnniewalker.com και τη σελίδα στο Facebook.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης