Alpro Σσσσ... αυτό δεν είναι γάλα

Alpro Σσσσ... αυτό δεν είναι γάλα

Στην Alpro μπορούμε με περηφάνια να πούμε ότι είμαστε πρωτοπόροι στα φυτικά προϊόντα καθώς πριν από 40 χρόνια οραματιστήκαμε ότι υπάρχει ένας πιο βιώσιμος τρόπος να τρεφόμαστε και αυτός δεν είναι άλλος από τη φυτική διατροφή που αποτελεί θετική επιλογή για εμάς και τον πλανήτη! 

gala
Γι’ αυτό κι εμείς φέραμε μια καινοτόμα σειρά φυτικών ροφημάτων που «σπάει» τους κώδικες της κατηγορίας, λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να εντάξουν στη διατροφή τους ροφήματα φυτικής προέλευσης, χωρίς όμως να κάνουν συμβιβασμούς στη γεύση. Είναι το “ALPRO Σσσσ… ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Γ*ΛΑ” και σου δίνει τη γεύση που θα λατρέψεις από την πρώτη γουλιά, 100% φυτική (φτιαγμένη από απολαυστική βρώμη). Και μάλιστα σε δύο επιλογές για να διαλέξεις, το Ελαφρύ με 1,8% λιπαρά, πιο απαλό και ήπιο & το Πλήρες με 3,8% λιπαρά, πιο πλούσιο και γεμάτο. Δοκίμασε τα στον καφέ, στα δημητριακά αλλά και σκέτα από το ποτήρι, ζεστά ή κρύα και νιώσε τη γεμάτη γεύση και την πλούσια υφή που λατρεύεις σε κάθε γουλιά!

Όχι να το παινευτούμε, αλλά ξεπεράσαμε τον εαυτό μας! Δοκιμάζοντας διαρκώς διαφορετικές συνταγές πετύχαμε την ιδανική ισορροπία σε λιπαρά/ πρωτεΐνες/ αρώματα, αναμιγνύοντάς τα στις κατάλληλες αναλογίες και έτσι δημιουργήσαμε ένα αποτέλεσμα που είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψεις! 100% φυτικό, με χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα και πηγή ασβεστίου & βιταμίνης D. Θέλουμε να είναι η απόλυτη επιλογή για όλους αυτούς που θέλουν να εντάξουν την φυτική διατροφή στην καθημερινότητά τους, χωρίς καμία θυσία στη γεύση.

Τέλος, ο πλανήτης μας, πραγματικά χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας. Όλο και περισσότεροι ειδικοί συμφωνούν ότι η συνταγή για έναν πιο βιώσιμο πλανήτη είναι πραγματικά πολύ απλή: Να καταναλώνουμε περισσότερα φυτικά προϊόντα για ένα μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα! Μπορούμε να το πετύχουμε με μικρά και απλά βήματα.

Δοκίμασε το ALPRO Σσσσ... ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Γ*ΛΑ και κάνε κι εσύ το δικό σου βήμα προς τη φυτική διατροφή, απολαυστικά!

Τι περιμένεις λοιπόν;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης