Αξιόπιστα Συμπληρώματα Διατροφής με στόχο την Υγεία

Αξιόπιστα Συμπληρώματα Διατροφής με στόχο την Υγεία

Οι νέοι άνθρωποι – και όσοι αισθάνονται νέοι - προσανατολίζονται όλο και περισσότερο σε καταναλωτικά αγαθά που είναι οικολογικά, αγνά, φυτικά, βιώσιμης και ιχνηλάσιμης προέλευσης

for-adv-logo
Όταν αυτά τα αγαθά έχουν να κάνουν με την υγεία και την ευεξία, τότε τα παραπάνω «θέλω» γίνονται αναγκαία ζητούμενα και έχουν προτεραιότητα. Αποτελεσματικές λύσεις σε τέτοιες ανάγκες δίνει η Καναδική Flora (FMD) με τα κορυφαία συμπληρώματα διατροφής που παρασκευάζει.

Αυτή η ιδιαίτερη προσέγγιση κάνει τη Flora να ξεχωρίζει ανάμεσα στις εταιρείες που παράγουν συμπληρώματα και η Ελληνική MedMelon την έχει επιλέξει από το 2006 ήδη σαν την εταιρεία που αξίζει στους πολύ απαιτητικούς Έλληνες και Κύπριους καταναλωτές, έχοντας την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της.

microbiota-enzyme


Η Flora αυτοπροσδιορίζεται πολύ απλά, ως μια οικογενειακή επιχείρηση που εμπνέεται από τις παραδοσιακές φυσικές θεραπείες με βάση τα γεννήματα της γης και παρασκευάζει προϊόντα που στοχεύουν στον καθαρισμό και την ανύψωση του σώματος και του πνεύματος από γενιά σε γενιά.
Αλλά είναι πολύ περισσότερο από αυτό.

Κλείσιμο
Ιδρύθηκε το 1965 στον Καναδά, αλλά οι ρίζες της φθάνουν στο 1900. Έχει 100% καθετοποιημένη παραγωγή από τον σπόρο μέχρι την τελική συσκευασία, μόνιμη συνεργασία με διακεκριμένα ερευνητικά κέντρα και in-house R&D Lab. Διαθέτει πιστοποιημένες διαδικασίες GMP, παρασκευής και ελέγχου από τη Health Canada και τον FDA. Είναι μέλος του non-GMO Verified Program και της Tru-Label των ΗΠA κι ελέγχεται από τον ανεξάρτητο διεθνή φορέα ελέγχου QAI. Ασφαλώς είναι πιστοποιημένη ως παραγωγός οργανικών προϊόντων.
Έχει πολυάριθμες βραβεύσεις και διακρίσεις στα 58 χρόνια λειτουργίας της και βρίσκεται σε 70 χώρες σε 6 ηπείρους.

flor-essence


Είναι γνωστή για τα βοτανικά εκχυλίσματα πλήρους φάσματος, τα ωμέγα λιπαρά από μη επεξεργασμένα φυτικά έλαια, τα αποτοξινωτικά και αντιοξειδωτικά τονωτικά για ευεξία, τα ειδικά συμπληρώματα για καλή υγεία και τα προβιοτικά με τα εγγυημένα ζωντανά βακτήρια μέχρι τη λήξη τους.

Παράγει φυτικά, οργανικά και απαλλαγμένα από χημικές ουσίες «ηθικά» συμπληρώματα με βάση την αειφορία και τον σεβασμό στο περιβάλλον, υιοθετώντας οικολογικές μεθόδους παραγωγής και συσκευασίας από τον σπόρο μέχρι το μπουκάλι.

probiotics


Για όλους αυτούς του λόγους, η MedMelon νιώθει περήφανη που δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες καταναλωτές να επωφεληθούν καθημερινά από τα αποτελεσματικά και πλέον αξιόπιστα συμπληρώματα διατροφής της Flora που αποκλειστικά διανέμει. Γνωρίστε τα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης