Ο Μίλτος Τεντόγλου τιμήθηκε με το Βραβείο Ήθους Nova

Ο Μίλτος Τεντόγλου τιμήθηκε με το Βραβείο Ήθους Nova

Βράβευση στην ετήσια εκδήλωση τιμητικών βραβεύσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

tentoglou-sylvestridou

Η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, βρίσκεται σταθερά δίπλα στο πλευρό των αθλητών μας ως Χρυσός Χορηγός Επικοινωνίας στην ετήσια εκδήλωση τιμητικών βραβεύσεων της Ελληνικής  Ολυμπιακής Επιτροπής. Η τελετή για τη βράβευση των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών που σήκωσαν ψηλά την ελληνική σημαία και συγκίνησαν τον φίλαθλο κοινό με τα επιτεύγματά τους έλαβε χώρα την Τρίτη 17 Ιανουαρίου στο Αμφιθέατρο της ΕΟΕ και μεταδόθηκε ζωντανά από το Novasports. 

Στο πλαίσιο της λαμπρής εκδήλωσης, η Nova, απένειμε το βραβείο Ήθους, που θεσμοθετήθηκε με στόχο την αναγνώριση ενός αθλητή ή μίας αθλήτριας για τον ελληνικό αθλητισμό και την Ολυμπιακή Ιδέα. Το βραβείο Ήθους Nova απονεμήθηκε από την κα. Κική Σιλβεστριάδου, CEO της Nova Media, στον Μίλτο Τεντόγλου, χρυσό Ολυμπιονίκη, στο άλμα εις μήκος.  

Η κα. Κική Σιλβεστριάδου, CEO της Nova Media, δήλωσε: «Η Nova, ως υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού βρίσκεται πάντα στο πλευρό των Ελλήνων αθλητών που αγωνίζονται με συνέπεια και ήθος. Το βραβείο Nova, το οποίο θεσμοθετήσαμε πέρυσι, απονέμεται κάθε χρόνο σ’ έναν ξεχωριστό αθλητή που τιμά τον ελληνικό αθλητισμό και την Ολυμπιακή Ιδέα. Φέτος, το βραβείο Nova απονέμεται  στον χρυσό Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου, έναν σπουδαίο αθλητή που εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του και ξεχωρίζει ως άνθρωπος με το ήθος του και αποτελεί πηγή έμπνευσης και παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα νέα παιδιά». 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης