Οι καλύτερες Εορταστικές Προτάσεις για τον Άντρα!

Οι καλύτερες Εορταστικές Προτάσεις για τον Άντρα!

Το πουκάμισο αποτελεί σταθερή αξία και πρωταγωνιστεί στο εορταστικό ντύσιμο των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς

oxford-0_2
Φορώντας ένα κλασικό πουκάμισο σε λευκό ή σιέλ χρώμα, συνδυασμένο με μία μεταξωτή γραβάτα ή ένα παπιγιόν και κομψά μεταλλικά μανικετόκουμπα, θα εντυπωσιάσετε σίγουρα με το στυλ και την κομψότητά σας.
oxford-3_2

Αν σας αρέσει το πιο casual ντύσιμο και θέλετε ρούχα άνετα αλλά ταυτόχρονα κομψά, ένα σπορ πουκάμισο με ιδιαίτερα στολίσματα και φίνες λεπτομέρειες σε εμπριμέ ή καρό σχέδιο είναι η κατάλληλη λύση. Φετινή μεγάλη τάση και τα μονόχρωμα κοτλέ πουκάμισα σε έντονα χρώματα, για να χαρίσετε λίγη από τη ζωντάνια των γιορτών στο ντύσιμό σας.
oxford-1_2

Για τις πιο κρύες εορταστικές μέρες, επιλέξτε πλεκτά, ζακέτες και overshirt σε γήινές αποχρώσεις, που χαρίζουν ζεστασιά και συνδυάζονται εύκολα με κλασσικά και σπορ πουκάμισα. Συμπληρώστε την εμφάνιση σας με μία ιδιαίτερη πλεκτή ζώνη, ένα κασκόλ και ένα ζευγάρι δερμάτινα γάντια και ξεχωρίστε με το υπέροχο στυλ σας.

Αυτές τις γιορτές ανακαλύψετε από κοντά την χειμερινή συλλογή της Oxford Company και επενδύστε σε προϊόντα με άποψη! Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του προσωπικού εξυπηρέτησης για την εμφάνιση σας αλλά και για μοναδικές επιλογές δώρων υψηλής ποιότητας για τους αγαπημένους σας!

Εορταστικό Promo για τα μέλη του Oxford company Club, με δώρα στα μέλη για αγορές άνω των 150€. Διαθέσιμο στα καταστήματα Oxford Company & online στο www.oxfordcompany.eu
Κλείσιμο
oxford-2_2

  • Οι αγορές μπορούν να γίνουν μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας με έως 6 άτοκες δόσεις. Δωρεάν μεταφορικά & αντικαταβολή για αγορές άνω των 50€ στο ηλεκτρονικό κατάστημα.
  • Εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί να σας βοηθήσει τηλεφωνικά σε κάθε σας στιλιστική ή άλλη απορία από Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:30-16:30 στο 8001005050 (χωρίς χρέωση για κλήσεις εντός Ελλάδας).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης