5 προτάσεις για την ιδανική τηλεόραση στο σαλόνι σου

Ιδανική τηλεόραση και… διασκέδαση πάνε μαζί! Γι΄ αυτό διαλέξαμε 4+1 προτάσεις ώστε να βρεις ποια σου ταιριάζει.

Η σωστή τηλεόραση ανεβάζει κάθε σαλόνι και κάνει την οικιακή διασκέδαση μοναδική. Όμως με τόσες πολλές και διαφορετικές τεχνολογίες και λειτουργίες η επιλογή γίνεται… γρίφος.

Για να επιλέξεις την ιδανική τηλεόραση σκέψου δύο βασικά πράγματα. Πρώτα το χαρακτηριστικό που σε ενδιαφέρει αληθινά και το διαθέσιμο budget. Σου προτείνουμε πέντε μοναδικά μοντέλα. Ανακάλυψέ τα.

1. Η Μεγάλη! Samsung Neo QLED 4K 75”
Αν το μέγεθος μετράει για σένα οι 75 ίντσες είναι αυτό που θες! Η Samsung προσφέρει μια μεγαλειώδη τηλεόραση 4Κ με τεχνολογίες αιχμής για τέλειο χρώμα, και βαθύ μαύρο.

Ενσωματώνει το νέο πανίσχυρο επεξεργαστή Neo Quantum 4Κ της Samsung, τεχνολογία Quantum HDR 32x για ζωντανά χρώματα και Anti-Reflection για την αποφυγή των αντανακλάσεων στην οθόνη. Ενώ ο ρυθμός ανανέωσης 120καρέ ανά δευτερόλεπτο κάνει την θέαση στα 4Κ μια απολαυστική εμπειρία.

Προσφέρει τις εξελιγμένες τεχνολογίες της Samsung (Object Tracking Sound+, Eye Comfort Mode,Adaptive Picture, AVA), με το εντυπωσιακό 4 Bezel-less Samsung NeoSlim Design.

2.Υψηλή Ανάλυση! Samsung Neo QLED 8K 65"
Είναι για σένα που θες να συμβαδίζεις με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και να έχεις την καλύτερη δυνατή ανάλυση!
Μιλάμε για πραγματική ανάλυση 8K με τεχνολογία Quantum Matrix, Neural Quantum Processor 8K Lite, Quantum HDR 2000, Motion Xcelerator Turbo και FreeSync Premium Pro™ και Infinity One Design προσφέρει εικόνα που δεν έχεις ξαναδεί.
Ενσωματώνει το νέο ισχυρό επεξεργαστή Neural Quantum 8K Lite της Samsung, τεχνολογία Quantum Matrix, φωτισμό Ultimate 8K Dimming Pro, Dolby Atmos και Object Tracking Sound Lite για τρισδιάστατο ήχο, Quantum HDR 2000 για υψηλή αντίθεση και λεπτομέρεια, EyeComfort Mode για ξεκούραστη θέαση, 100% όγκο χρώματος με Quantum Dot και συμβατότητα με την τεχνολογία Q-Symphony. Τέλος ο μίνιμαλ σχεδιασμός Infinity One σε βοηθά να ελαχιστοποιήσεις την ακαταστασία των καλωδίων.


3.Η έξυπνη! Sony OLED TV XR-65A80K 65" 4Κ.

Η Sony σου προσφέρει μια αληθινά έξυπνη τηλεόραση Google TV™ με οθόνη OLED, ανάλυση 4K HDR στις 65 ίντσες. Σου προσφέρει τον επαναστατικό επεξεργαστή Cognitive Processor XR™ σε μία επαναστατική σχεδίαση One Slate.

Η τεχνολογία εικόνας και ήχου της Sony είναι εξαιρετική. Απόλαυσε εικόνα με υπέροχα φυσικά χρώματα (XR Colour), ρεαλιστικό βάθος με βαθιά μαύρα και έντονη φωτεινότητα (XR Contrast), έξυπνη αναδημιουργία υφών (XR Clarity) και έξυπνη επεξεργασία για σκηνές γρήγορης κίνησης χωρίς θόλωση (XR OLED Motion). H εκπληκτική εικόνα συνοδεύεται και από εξίσου καταπληκτικό ήχο για μία μοναδική κινηματογραφικής ποιότητας εμπειρία με XR Surround, Acoustic Surface Audio+, Acoustic Auto Calibration αλλά και Voice Zoom™ 2 που βελτιώνει τις φωνές για πιο καθαρούς διαλόγους. Η τηλεόραση ενσωματώνει ένα εκπληκτικής ποιότητας σύστημα ηχείων Surround DTS .

Τέλος με τις δυνατότητες Google™ TV, έχεις στη διάθεση σου περισσότερες από 700.000 ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα για να ανακαλύψεις. Επιπλέον ενσωματώνει Chromecast, είναι συμβατή με Apple AirPlay και Apple HomeKit και υποστηρίζει φωνητικές εντολές. Μια πραγματικά έξυπνη τηλεόραση!

4. Για τον Gamer! LG OLED TV 77" 4Κ Ultra HD
Μια τηλεόραση στις 77 ίντσες σχεδιασμένη ειδικά για gamers! Mε αυτοφωτιζόμενα pixels, ανάλυση UHD, απεριόριστη αντίθεση, 100% πιστότητα χρώματος, OLED Design, OLED Gaming με τεχνολογίες NVIDIA G-SYNC και AMD FreeSync™ το gaming είναι εμπειρία.

Με σκοπό τη βελτίωση της premium εμπειρίας gaming που ήδη προσφέρουν (μέσω VRR, ALLM, eARC) ενσωματώνει το νέο Game Optimizer που εφαρμόζει αυτόματα τις καλύτερες ρυθμίσεις εικόνας ανάλογα με τον τύπο παιχνιδιού σε πραγματικό χρόνο.
Φυσικά οι τεχνολογίες δεν σταματάνε μόνο στα παιχνίδια. Με Dolby Vision IQ, Dolby Atmos®, HDR10 PRO και Filmmaker Mode™ δίνει «ζωή» στις ταινίες, τις τηλεοπτικές σειρές και τα ντοκιμαντέρ με εικόνα και ήχο ανώτερης ποιότητας

5. Η μικρή! Xiaomi Android TV Mi P1 32"
Επειδή δεν είναι όλα τα σαλόνια μεγάλα μπορεί να σου χρειάζεται μια μικρή τηλεόραση. Το μικρό μέγεθος δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να θυσιάσει επιδόσεις!

Η νέα τηλεόραση της Xiaomi θα σου προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας εικόνα και ήχο κάνοντας οποιοδήποτε περιεχόμενο να δείχνει πιο ρεαλιστικό από ποτέ. Μικρό μέγεθος με διαγώνιο 32 ιντσών, ανάλυση HD, απίθανα χρώματα (υποστηρίζει το 72% του χρωματοχώρου DCI-P3) και ήχο Dolby Audio® και DTS-HD® θα απογειώσει την διασκέδαση σου ακόμα και σε μικρούς χώρους.

Τρέχει Android TV™ 9 και επομένως πέρα από ευκολία χρήσης σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις περισσότερες από 400.000 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και να διαλέξεις από περισσότερες από 7.000 εφαρμογές (apps). Υποστηρίζει φωνητικό έλεγχο (OK Google), Chromecast και Miracast και ένα καταπληκτικό τηλεχειριστήριο Bluetooth.

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε αρκετά. Καλές αγορές!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr