Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ: Να η λύση για σένα που θες την επιδότηση, αλλά δεν θες να αγοράσεις αυτοκίνητο

Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ: Να η λύση για σένα που θες την επιδότηση, αλλά δεν θες να αγοράσεις αυτοκίνητο

Η ηλεκτρική ενέργεια δεν είναι το Αύριο αλλά το Σήμερα της αυτοκίνησης

avis

Πρόκειται, άλλωστε, για μία εξαιρετικά βιώσιμη λύση, όχι μονάχα για το Περιβάλλον και την Οικονομία αλλά και την Κοινωνία, γενικότερα. Γιατί τα οφέλη της μας επηρεάζουν όλους, σε κάθε τομέα της καθημερινότητας μας, όπως για παράδειγμα στη μετακίνηση μας. 

 

Η ηλεκτροκίνηση έχει καταφέρει μέσα σε λίγα μόλις χρόνια να εδραιωθεί πλήρως με όλο και περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα να κυκλοφορούν στο δρόμο και τα συστήματα τους να εξελίσσονται συνεχώς, από τους φορτιστές, μέχρι τις μπαταρίες που χρησιμοποιούνται για να είναι πιο ανθεκτικές. Παρόλα αυτά, πολλοί παραμένουν σκεπτικοί σχετικά με την αγορά ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Σκέφτονται πως μπορεί να είναι μεγάλο έξοδο και δεν γνωρίζουν αν το αγαπημένο τους μοντέλο βγαίνει και σε ηλεκτρικό… Κάπου εδώ, έρχεται το νέο πρόγραμμα ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΙΙ για να δώσει τη λύση που πολλοί οδηγοί αναζητούν. 

 

Για όσους δεν γνωρίζουν, το ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ είναι το πρόγραμμα επιδότησης, το οποίο δίνει την ευκαιρία σε όλους τους οδηγούς να δοκιμάσουν την εμπειρία του ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Στον πρώτο κύκλο εφαρμογής του, αφορούσε μόνο την αγορά ενός αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος. Τα καλά νέα τώρα, είναι πως στο δεύτερο κύκλο, οι ενδιαφερόμενοι δεν χρειάζεται υποχρεωτικά να το αγοράσουν. Μπορούν να κάνουν το ηλεκτρικό αυτοκίνητο των ονείρων τους δικό τους, μέσω leasing! Την πιο τέλεια λύση για εσένα που θες να μπεις στη νέα εποχή της αυτοκίνησης… με το δεξί! 

 

electric-1

 

Σε αυτό το νέο, συναρπαστικό ταξίδι στην ηλεκτροκίνηση, η Avis, η κορυφαία mobility εταιρεία, θα είναι ο μεγαλύτερός σου σύμμαχος, προσφέροντας σου το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που επιθυμείς για να διεκδικήσεις μία επιδότηση από το πρόγραμμα ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΙΙ. Για να κάνεις το δικό σου βήμα προς ένα πιο πράσινο μέλλον, ώστε να απολαύσεις τα προνόμια της ηλεκτροκίνησης που σου προσφέρει λόγω των εξελίξεων της τεχνολογίας. Κι αυτό γιατί με το leasing έχεις τη δυνατότητα, μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου σου, να επιλέξεις ένα ολοκαίνουργιο όχημα με όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες.

 

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα προσφέρει επιδότηση 30% με μέγιστο ποσό τα 8.000 ευρώ για μακροχρόνια μίσθωση αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου χωρίς, μάλιστα, να σε υποχρεώνει να εξαγοράσεις το όχημα στο τέλος του συμβολαίου σου. Για τις οικογένειες, δε, με 3 ή περισσότερα εξαρτώμενα παιδιά, προσφέρεται επιπλέον επιδότηση 1.000 ευρώ. Ακόμα, το πρόγραμμα προσφέρει, επιπλέον επιδότηση 1.000€ για την αγορά αυτοκινήτου και μικροαυτοκινήτου σε νέους έως 29 ετών. Τέλος, για όσους συνδυάσουν την απόσυρση του παλιού τους αυτοκινήτου με την αγορά ηλεκτροκίνητου υπάρχει επιβράβευση 1.000 ευρώ, ενώ όλοι μπορούν να επωφεληθούν και από την επιδότηση αγοράς έξυπνου φορτιστή 500 ευρώ.

ΛΟΓΟΤΥΠΟ-ΚΙΝΟΥΜΑΙ-ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ
Κλείσιμο

Στην περίπτωση επαγγελματικού αυτοκινήτου ισχύει και πάλι η επιδότηση 30% και έως 8.000 ευρώ για μακροχρόνιες μισθώσεις, χωρίς υποχρέωση εξαγοράς για 1 έως 20 οχήματα και 20% επιδότηση και έως 6.000 ευρώ για 21 οχήματα και πάνω αντίστοιχα. Αξίζει να αναφερθεί πως στην επιδότηση περιλαμβάνονται και ελαφρά επαγγελματικά φορτηγά (LCVs) μέγιστης μάζας έως 3,5 τόνων. Για τους επαγγελματίες παρέχονται, επιπλέον, 4.000 ευρώ ανά αυτοκίνητο για εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε νησιά καθώς και επιβράβευση απόσυρσης με 1.000 ευρώ ανά όχημα και επιδότηση αγοράς έξυπνου φορτιστή 400 ευρώ ανά σημείο επαναφόρτισης.


Ακούγονται ενδιαφέροντα όλα αυτά; Αν ναι, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις μακροχρόνια μίσθωση για το αγαπημένο σου αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, μέσα από το MyAvis, όπου αναφέρονται, αναλυτικά όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τη διαδικασία και να κάνεις την αίτηση σου για επιδότηση στην ιστοσελίδα Κινούμαι Ηλεκτρικά Β' Κύκλος. Συστήνεται, δε, από τον επίσημο φορέα,  η προκαταβολή που δίνεται και προβλέπεται στη σύμβαση μίσθωσης να είναι τουλάχιστον ίση με το ποσό της επιδότησης. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσεις να λάβεις το σύνολο της ενίσχυσης υποβάλλοντας αίτημα καταβολής της επιδότησης και επισυνάπτοντας τη σύμβαση και την απόδειξη πληρωμής της προκαταβολής, μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που προβλέπονται. Έτσι, θα επωφεληθείς και με χαμηλότερο μηνιαίο μίσθωμα στο συμβόλαιο σου! 


Τι περιμένεις λοιπόν; Το μέλλον της αυτοκίνησης είναι εδώ και μπορεί να δίνει και δικό σου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης