To Microbiotic Max της Herbalife Nutrition

To Microbiotic Max της Herbalife Nutrition

Ένα δισεκατομμύριο λόγοι να νιώθετε καλά!

J4770_Microbiotic_Max_Zoom_1920x1080px_GR_01
Το νέο προιόν ‘Microbiotic Max’ της Herbalife Nutrition είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή σκόνης και περιέχει δισεκατομμύρια από προβιοτικά και προβιοτικές ίνες με σκοπό να βοηθήσει στην προσπάθεια για την επίτευξη των διατροφικών στόχων. 

Γνωστά ως «καλά βακτήρια», το Microbiotic Max έχει σχεδιαστεί να περιέχει δύο δισεκατομμύρια ζωντανά προβιοτικά βακτήρια από τα στελέχη Bifidobacterium lactis και Lactobacillus helveticus, καθώς και τις μοναδικές πρεβιοτικές ίνες Bimuno®.

Τα προβιοτικά στελέχη όπως τα Lactobacillus και Bifidobacterium μπορούν να βοηθήσουν στην εξισορρόπηση του πλούτου και της ποικιλομορφίας των καλών βακτηρίων στο γαστρεντερικό σας σύστημα, ενώ τα πρεβιοτικά τροφοδοτούν τα καλά βακτήρια, μειώνοντας ταυτόχρονα τα «κακά βακτήρια».

Το έντερό μας αποτελείται από τρισεκατομμύρια ζωντανών βακτηρίων, που συντελούν στην εκτέλεση πολλών και διάφορων ζωτικών λειτουργιών που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την πέψη, τη διάσπαση της τροφής μας σε θρεπτικά συστατικά και τη ρύθμιση της καλής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ επιπλέον εμφανίζεται να έχουν θετική επίδραση στην ολιστική υγεία και ευεξία του οργανισμού μας, συμπεριλαμβανομένης και της γνωστικής λειτουργίας.

Το Microbiotic Max είναι διαθέσιμο σε  συσκευασία με 20 ατομικά φακελάκια με μορφή σκόνης, ιδανικά για να τα παίρνετε μαζί σας παντού, ακόμα και όταν είστε εν κινήσει. Βασικό χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν περιέχει γλουτένη, τεχνητές χρωστικές και γλυκαντικές ύλες ή συντηρητικά.

Αναμείξτε το Microbiotic Max, με τη διακριτική γεύση βανίλιας, σε 100 ml νερού και καταναλώστε το πριν ή κατά τη διάρκεια των γευμάτων σας ή προσθέστε το στο αγαπημένο σας Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 της Herbalife Nutrition μετά την παρασκευή του.

Κλείσιμο
Τα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών Herbalife Nutrition.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.herbalife.gr 

Facebook: https://www.facebook.com/HerbalifeGreeceCyprus/

Intagram: https://www.instagram.com/herbalifenutrition.gr/?hl=el

Youtube: https://www.youtube.com/playlist?list=PL29529CF1FF4A369F
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης