Ο λευκός χρυσός

Ο λευκός χρυσός

Γάλα, ο λευκός χρυσός της φύσης. Μία βασική διατροφική επιλογή στην καθημερινότητά μας για όλη την οικογένεια με μοναδικό προφίλ αγνότητας, ποιότητας και γεύσης. Αυτός ο διατροφικός θησαυρός δεν είναι όμως δεδομένος για όλους και για αυτό το λόγο εταιρείες leaders του χώρου στέκονται αρωγοί σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, παιδιά, ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες.

ΔΕΛΤΑ_ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ_ΗΜΕΡΑ_ΓΑΛΑΚΤΟΣ_ΠΡΟΣΦΟΡΑ_ΣΤΑ_ΠΑΙΔΙΚΑ_ΧΩΡΙΑ_SOS__00C_
Παράδειγμα η ΔΕΛΤΑ, που μόνο το τελευταίο δίμηνο, έχει προσφέρει 135 τόνους γάλα και γιαούρτια για τη στήριξη των 550 παιδιών που διαμένουν στο "Χαμόγελο του Παιδιού", των 150 ηλικιωμένων του Γηροκομείου Αθηνών, αλλά και πλήθους συνανθρώπων μας μέσω του Δήμου Αθηναίων, Θεσσαλονίκης και πολλών ακόμη Δήμων, αλλά και άλλων φορέων όπως το "Μαζί για το Παιδί". Και όχι μόνο αυτό, η εταιρεία βρίσκεται αρωγός στα Παιδικά Χωριά SOS με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Γάλακτος.

Πηγή ζωής, τρόφιμο με μοναδική διατροφική αξία, το γάλα θεμελιώνει την ανάπτυξη των παιδιών και βοηθά στη διατήρηση της καλής υγείας, σε όλα τα στάδια της ζωής μας. Ο διατροφικός πλούτος του στηρίζεται στη φυσική συνύπαρξη συστατικών, όπως πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λιπαρά, βιταμίνες, ασβέστιο, φώσφορο και πλήθος άλλων θρεπτικών στοιχείων, αναδεικνύοντας δίκαια το γάλα ως το πιο «καλοσχεδιασμένο» τρόφιμο που μας παρέχει η φύση. Για όλους αυτούς τους λόγους, η 1η Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Γαλακτος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης