Στην εκπομπή τηςΕλένης Μενεγάκη μίλησε ηΚαλομοίρα, η οποία μετέφερε το κλίμα που επικρατεί στην Αμερική σχετικά με τον κορωνοϊο.
Όπως είπε η τραγουδίστρια η πανδημία απλώνεται πάνω και από τις Η.Π.Α και ο φόβος κυριαρχεί παντού.
«Αρχίζει να γίνεται χαμός. Το νούμερο αρχίζει να ανεβαίνει και οι περισσότεροι προσπαθούν να μένουν σπίτι. Μας λένε να μένουμε σπίτι αλλά μερικά μαγαζιά είναι ανοιχτά, σιγά σιγά κλείνουν, αλλά μόνο στις μεγάλες πόλεις. Στη Φλόριντα, για παράδειγμα, βλέπεις ανθρώπους μαζεμένους στην παραλία. Δεν το έχουν πάρει σοβαρά. Μέχρι στιγμής είμαστε εντάξει» κατέληξε η Καλομοίρα.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας