Όσο τα γυρίσματα του My Style Rocks προχωρούν, τόσο οι αποχωρήσεις δυσκολεύουν. Η Κιάρα Μαρκέζη φαίνεται πως έχει πάρει ήδη τον δρόμο της εξόδου από το reality μόδας του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό του ANT1 ο Άρης Καβατζίκης: «Η Κιάρα Μαρκέζη, σε δύο εβδομάδες από τώρα -γιατί τα γυρίσματα είναι αρκετά μπροστά- προς το τέλος Μάρτη, όταν θα υπάρξει το Gala της αποχώρησης, θα φύγει».
Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου είχε βρεθεί αρκετές φορές στο στόχαστρο των κριτώνκαθώς της τόνιζαν, σε πολλά από τα κόνσεπτ της στο παιχνίδι, ότι δέχεται τη βοήθεια κάποιου στυλίστα. Η Κιάρα Μαρκέζη γεννήθηκε την 1η Μαρτίου του 2000, όταν ο παππούς της ήταν ακόμα υπουργός Εθνικής Άμυνας. Η κόρη του επιχειρηματία Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου (γιος του Άκη Τσοχατζόπουλου από την πρώτη του γυναίκα) και της γνωστής φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του φετινού My Style Rocks.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.