Τη δήλωση του Δημήτρη Κοργιαλάότι δεν τον ενδιαφέρει η προσωπική ζωή της Φωτεινής Ψυχίδουκλήθηκε να σχολιάσει η ίδια: «Ελπίζω αυτό που είπε για το ότι δεν τον ενδιαφέρει η ζωή μου να το είπε από διακριτικότητα και όχι από αδιαφορία. Εμένα από την άλλη, με ενδιαφέρει πάρα πολύ η προσωπική ζωή του Δημήτρη γιατί είναι ένας πολύ δικός μου άνθρωπος και ελπίζω να είναι καλά. Ακόμα μένουμε στο ίδιο σπίτι».
Στο αν είναι ζευγάρι με τον Σπύρο Πώρο απάντησε: «Τον αγαπώ πάρα πολύ τον Σπύρο σαν άνθρωπο, τον σέβομαι πάρα πολύ σαν προσωπικότητα, τον θαυμάζω απεριόριστα σαν καλλιτέχνη και είναι ένα πολύ αγαπημένο μου πλάσμα. Αυτό…», είπε η Φωτεινή Ψυχίδου.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.