Η Φωτεινή Ψυχίδουκαι ο Δημήτρης Κοργιαλάς, όπως έγινε γνωστό πριν μερικές μέρες, αποφάσισαν να χωρίσουν. Το βράδυ της Τρίτης, ο Δήμητρης Κοργιαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και, μεταξύ άλλων, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τον χωρισμό του. Σήμερα, στον αέρα της εκπομπής «Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα» προβλήθηκε η απάντηση της Φωτεινής Ψυχίδου στα όσα είπε ο Δημήτρης Κοργιαλάς.
«Την είδα την εκπομπή, αλλά δεν έδωσα πολύ βάση. Τσακωνόμουν παράλληλα… Δεν είναι ωραίο όλο αυτό. Ένιωσα λίγο άβολα... Σε έναν χωρισμό οι παράγοντες είναι εσωτερικοί και ευθυνόμαστε εμείς. Είπε ότι δεν υπήρχαν καβγάδες μεταξύ μας; Ο καθένας όπως αντιλαμβάνεται τα πράγματα… Ο Δημήτρης είναι πάρα πολύ καλός μπαμπάς και είχε δίκιο ότι ο Θανάσης είναι ο κόσμος του όλος, αλλά εγώ έχω δύο κόσμους και θέλω οι δύο κόσμοι μου να ισορροπούν και να υπάρχουν σε ένα περιβάλλον στο οποίο θα υπάρχει ηρεμία και γαλήνη και για τα δύο παιδιά μου». Όσο για το αν ο χωρισμός τους ήταν εύκολος, η ίδια επεσήμανε: «Όχι, δεν ήταν! Μιλάμε, το θέμα είναι να μην τσακωνόμαστε και να μην υπάρχει ένταση».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV