Η Φωτεινή Ψυχίδουκαι ο Δημήτρης Κοργιαλάς, όπως έγινε γνωστό πριν μερικές μέρες, αποφάσισαν να χωρίσουν. Το βράδυ της Τρίτης, ο Δήμητρης Κοργιαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και, μεταξύ άλλων, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τον χωρισμό του. Σήμερα, στον αέρα της εκπομπής «Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα» προβλήθηκε η απάντηση της Φωτεινής Ψυχίδου στα όσα είπε ο Δημήτρης Κοργιαλάς.
«Την είδα την εκπομπή, αλλά δεν έδωσα πολύ βάση. Τσακωνόμουν παράλληλα… Δεν είναι ωραίο όλο αυτό. Ένιωσα λίγο άβολα... Σε έναν χωρισμό οι παράγοντες είναι εσωτερικοί και ευθυνόμαστε εμείς. Είπε ότι δεν υπήρχαν καβγάδες μεταξύ μας; Ο καθένας όπως αντιλαμβάνεται τα πράγματα… Ο Δημήτρης είναι πάρα πολύ καλός μπαμπάς και είχε δίκιο ότι ο Θανάσης είναι ο κόσμος του όλος, αλλά εγώ έχω δύο κόσμους και θέλω οι δύο κόσμοι μου να ισορροπούν και να υπάρχουν σε ένα περιβάλλον στο οποίο θα υπάρχει ηρεμία και γαλήνη και για τα δύο παιδιά μου». Όσο για το αν ο χωρισμός τους ήταν εύκολος, η ίδια επεσήμανε: «Όχι, δεν ήταν! Μιλάμε, το θέμα είναι να μην τσακωνόμαστε και να μην υπάρχει ένταση».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.