Το βράδυ της Παρασκευής προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ το δεύτερο Gala του My Style Rocksκαι οι παίκτριες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Η Μαρία Καζαριάν «μοίρασε»… εγκεφαλικά με την εμφάνισή της, καθώς ήταν ιδιαίτερα σέξι! Συγκεκριμένα, φορούσε ένα μαύρο δαντελοτό φόρεμα, το οποίο ήταν ιδιαίτερα σέξι.
Όταν τελείωσε την πασαρέλα της, εξήγησε τον κόνσεπτ στην Κατερίνα Στικούδη. Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Δεν πήρα άντρα άλλης απλά είμαι καλεσμένη σε ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη και μπαίνω μέσα στο πάρτι, μόνη μου και το εισιτήριο για να μπεις είναι λίγο ακριβό. Έχει 1200 ευρώ. Πολύ Glam καταστάσεις.
Με το που μπαίνω στο πάρτι με πλησιάζει αυτός που το διοργάνωσε, του αρέσω. Γνωριστήκαμε λίγο καλύτερα και ήπιαμε ένα ποτό. Το κόνσεπτ του πάρτι ήταν το Μάτια Ερμητικά Κλειστά. Σε τέτοια πάρτι όσους γνωρίζεις δεν τους κρατάς και μια ζωή, απλά εγώ πήγα να πιω ένα ποτό και να κάνω εμφάνιση».
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.