Τον έρωτα φαίνεται πως έχει ξαναβρεί ο Λάμπης Λιβιεράτος.Ο τραγουδιστής έχει κάθε λόγο να χαμογελά ξανά καθώς μια γυναίκα του έχει κλέψει την καρδιά εδώ και καιρό. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά η νέα του σύντροφος είναι και εκείνη μουσικός. «Η κοπέλα του είναι μουσικός, τραγουδάει. Η σχέση τους ξεκίνησε επαγγελματικά… δηλαδή συνεργαζόντουσαν, αναπτύχθηκε μία τρυφερή φιλία και σιγά σιγά ήρθαν πιο κοντά. Ο Λάμπης κατάλαβε ότι αυτή η κούκλα κοπέλα τον κάνει να χαμογελά ξανά». Μάλιστα ειπώθηκε ότι ο Λάμπης Λιβιεράτος το καλοκαίρι έκανε διακοπές στη Μύκονο με τις κόρες του και ήταν μαζί του και η Αλεξάνδρα, η κοπέλα του.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.