«Ήθελαν πολύ, ήθελα κι εγώ πάρα πολύ, γιατί βρήκα τη δουλειά ξεχωριστή, αλλά δεν κατάφερα να συνδυάσω την καλοκαιρινή μου περιοδεία του Δον Ζουάν», είπε ο ηθοποιός
Την αποκάλυψη ότι ήθελε πολύ να συμμετέχει στις Άγριες Μέλισσες έκανε ο Νίκος Κουρής. Ο ηθοποιός μίλησε στη Real News λέγοντας πως του είχε γίνει πρόταση να παίξει αλλά τελικά δεν τα κατάφερε λόγω υποχρεώσεων:
«Παραλίγο να κάνω φέτος τηλεόραση, έχω να σου πω! Συζήτησα πολύ θερμά για τις Άγριες Μέλισσες. Ήθελαν πολύ, ήθελα κι εγώ πάρα πολύ, γιατί βρήκα τη δουλειά ξεχωριστή, αλλά δεν κατάφερα να συνδυάσω την καλοκαιρινή μου περιοδεία του Δον Ζουάν με τα γυρίσματα που συνέπιπταν με αυτήν. Το ψάξαμε, το προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι μια προσεγμένη, καλαίσθητη σειρά, έχει γερό σενάριο και σκηνοθεσία, παίζουν θαυμάσιοι συνάδελφοι» και συνέχισε: «Κάτι κινείται στην τηλεόραση επιτέλους και είναι εξαιρετικά παρήγορο αυτό, γιατί σειρές όπως οι Άγριες Μέλισσες και το Κόκκινο Ποτάμι θα ανοίξουν τον δρόμο και σε άλλες ποιοτικές δουλειές που έλειψαν από το γυαλί».
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.