Στην τελική ευθεία μπαίνει το “The Final Four” και οι 4 θα μονομαχήσουν για πρώτη φορά μεταξύ τους. Η Εμμανουέλα Ζαμπετάκη, ο Αλντιόν Ζέκιο, ο Παναγιώτης Ρεντετάκος και η Δέσποινα Ζήκου έχουν φτάσει μέχρι εδώ αποδεικνύοντας ότι είναι οι καλύτεροι. Αυτή την Κυριακή όμως θα δοθεί η ευκαιρία σε έναν από αυτούς να κερδίσει την ασυλία και να πάει κατευθείαν στον ημιτελικό.
Η επιτροπή θα επιλέξει ποια θα είναι τα ζευγάρια που θα μονομαχήσουν μεταξύ τους και από τα δύο battles, το κοινό θα ψηφίσει τους δύο καλύτερους. Το δύσκολο έργο της επιτροπής είναι να επιλέξει τον έναν που θα πάει κατευθείαν στον ημιτελικό του «THE FINAL FOUR».
Κανείς δεν είναι σίγουρος, μέχρι το τέλος. Πέντε διεκδικητές έρχονται στη συνέχεια, για να προσπαθήσουν, επί σκηνής, να «κλέψουν» κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή μια θέση από τους “Final four” και να βρεθούν έστω και «στο παρά πέντε» στον ημιτελικό.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.