Συνέντευξη στο DOT έδωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας και μίλησε μεταξύ άλλων και για την απώλεια του πατέρα του πριν από μερικά χρόνια. «Νομίζω ότι έχω γίνει αρκετά πιο ευαίσθητος από τότε που “έφυγε” ο πατέρας μου, παλιά δεν έκλαιγα τόσο εύκολα. Ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ για μένα και θα έλεγα ότι ήταν ένα κομβικό σημείο για τη ζωή μου. Ήταν σαν να έγινε εκεί ένα restart. Είχα καλές σχέσεις με την οικογένειά μου, τυπικές θα έλεγα, γιατί ήμουν ανεξάρτητος από 20 χρονών, ταξίδευα πάρα πολύ, δεν ήμουν ποτέ πάρα πολύ κοντά στην οικογένεια. Θεωρώ ότι, όταν πετυχαίνουμε κάτι, θέλουμε ανθρώπους γύρω μας να το χαρούν μαζί μας. Κι εγώ δεν έχω, έχω μόνο τη μαμά μου».
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.