Ο διαγωνισμός ομορφιάς έγινε χθες, Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, στο Θέατρο Alhambra με παρουσιάστρια τη Μαρία Κορινθίου και όπως συνηθίζεται σε τέτοιες βραδιές δεν έλειπαν τα λάθη και τα ευτράπελα.
Αμέσως μετά την ανακοίνωση του ονόματος της Σταρ Ελλάς 2019 Ραφαέλας Πλαστήρα ακολούθησε η στέψη, ωστόσο λίγο έλειψε να σπάσει το στέμμα, το οποίο γλίστρησε από το μαξιλάρι και το έπιασαν κυριολεκτικά στον αέρα!
Αυτό όμως δεν ήταν το μόνο πρόβλημα, αφού η κορδέλα που πάντα αποτελεί μπελά, παίδεψε και σε αυτή τη διοργάνωση τα μοντέλα με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να αφήσει το μικρόφωνο της και να σπεύσει να βοηθήσει!
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η βραδιά είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν στο σωματείο στήριξης ασθενών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού «Μαζί για τη Ζωή».
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.