Ο διαγωνισμός ομορφιάς έγινε χθες, Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, στο Θέατρο Alhambra με παρουσιάστρια τη Μαρία Κορινθίου και όπως συνηθίζεται σε τέτοιες βραδιές δεν έλειπαν τα λάθη και τα ευτράπελα.
Αμέσως μετά την ανακοίνωση του ονόματος της Σταρ Ελλάς 2019 Ραφαέλας Πλαστήρα ακολούθησε η στέψη, ωστόσο λίγο έλειψε να σπάσει το στέμμα, το οποίο γλίστρησε από το μαξιλάρι και το έπιασαν κυριολεκτικά στον αέρα!
Αυτό όμως δεν ήταν το μόνο πρόβλημα, αφού η κορδέλα που πάντα αποτελεί μπελά, παίδεψε και σε αυτή τη διοργάνωση τα μοντέλα με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να αφήσει το μικρόφωνο της και να σπεύσει να βοηθήσει!
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η βραδιά είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν στο σωματείο στήριξης ασθενών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού «Μαζί για τη Ζωή».
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.