Ο Χάρης Χριστόπουλοςαναγκάστηκε να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για τα άκομψα σχόλια που έκανε για τα κιλά της εγκύου Γωγώ Γαρυφάλλου στην εκπομπή «Happy Day». Ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή είχε αποκαλέσει το «Γωγουλίνι» ως «χοντρουλίνι» και όπως είπε ήταν χάριν αστεϊσμού και πως σε καμιά περίπτωση δεν ήθελε να προσβάλει την κοπέλα.
«Πριν από λίγες μέρες είπα για την Γωγώ Γαρυφάλλου πως είναι χοντρουλίνι για χάριν αστεϊσμού. Είναι αυτό που με φωνάζει και εμένα η γυναίκα μου, όταν παίρνω παραπάνω κιλά. Αλλά θέλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί ήταν πολύ μικρό. Αλλά ξέρετε πως είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα έλεγα κάτι άσχημο για μια γυναίκα. Οι γυναίκες είναι το αντικείμενο της δουλειάς μου τα τελευταία 30 χρόνια. Λατρεύω τις γυναίκες, τις αγαπώ και πόσο μάλλον όταν είναι εγκυμονούσες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Χριστόπουλος.
Και συνέχισε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στην Γωγώ Γαρυφάλλου. Της εύχομαι κάθε ευτυχία και να ξέρει ότι δεν έκανα κάτι με πρόθεση».
Η Γωγώ Γαρυφάλλου είχε ενοχληθεί εντόνως και είχε κάνει και σχετική ανάρτηση λέγοντας ότι ήταν ντροπή τα σχόλια που είχε κάνει.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας