«Με Αγάπη… για την Ελίζα» στις 19 Νοεμβρίου στο Παλλάς
Μια ανατρεπτική παράσταση που θα παρουσιάσει η Μαρί Κωνσταντάτου
Με στόχο την ενεργή καταπολέμηση της παιδικής κακοποίησης και τη μετάδοση του μηνύματος για την προστασία κάθε παιδιού, οι Θεατρικές Σκηνές προγραμματίζουν μία καλλιτεχνική βραδιά, στις 19 Νοεμβρίου στο Παλλάς, με τίτλο «Με Αγάπη… για την Ελίζα».
Μια ανατρεπτική παράσταση που θα παρουσιάσει η Μαρί Κωνσταντάτου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Κακοποίησης, και θα ενώσει σημαντικούς καλλιτέχνες συνδυάζοντας μοναδικά το θέατρο και τη μουσική, υπό τη σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού.
Όλα τα έσοδα της βραδιάς, που θα αποτελέσει την κορύφωση ενός εκτενούς κοινωνικού προγράμματος ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την εξάλειψη της παιδικής κακοποίησης, θα διατεθούν στο Σωματείο Ελίζα - Εταιρεία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς