Μπέσυ Μάλφα: Έζησα τον παραλογισμό του κάθε ανθρώπου
«Δεν μου αρέσει να ακούω γκρίνια και να υπάρχει ίντριγκα», είπε η ηθοποιός
Η Μπέσυ Μάλφαείναι μια από τις ηθοποιούς που διακρίνεται για το ταλέντο της αλλά και των χαμηλών τόνων χαρακτήρα της. Η ίδια μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της πορείας της.
- Στην πορεία τι άλλαξε και σε δυσκόλεψε; Δυσκολεύουν πάρα πολλά πράγματα, το πώς βλέπει ο καθένας τον εαυτό του και τι ζητάει από τους άλλους, υπάρχει ο αγώνας για την επιβίωση και ο ανταγωνισμός. Όταν συναντάς ανθρώπους που παραμένουν μετρημένοι, είναι ευλογία. Έζησα την τρέλα του καθένα, μου έτυχε τα τελευταία χρόνια, όχι όταν ήμουν πιο νέα ή τουλάχιστον δεν το καταλάβαινα αυτό τότε.
- Τι εννοείς; Εννοώ τον παραλογισμό του κάθε ανθρώπου… Υπάρχει γύρω μας. Δεν μου αρέσει να ακούω γκρίνια και να υπάρχει ίντριγκα.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.