Στην απονομή των βραβείων Madβρέθηκαν καλεσμένοι αρκετοί celebrities, ανάμεσά τους και πολλοί από τους παίκτες που συμμετείχαν στους δυο πρώτους κύκλους του Survivor. Η Ειρήνη Κολιδά, ήταν εκεί και μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του Star «Στη Φωλιά των Κου-Κου» αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ανέπτυσσε μια ερωτική σχέση με τον πρώην συμπαίκτη της, Γιώργο Αγγελόπουλο.
«Να το δηλώσουμε αυτό. Ίσως είμαι η μόνη γυναίκα που δεν θα πήγαινε με τον Ντάνο. Θέλω να μου γεμίζει τον εγκέφαλο ο άντρας για να μπορέσω να ανταποδώσω κι εγώ συναισθηματικά», είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Κολιδά.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.