Η ηθοποιος Φωτεινή Αθεριδη και κόρη του γνωστού επισης ηθοποιού Θοδωρή Αθερίδη , ειναι έγκυος τον καρπό του έρωτά της με τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαγκλάρα. Ειναι πάντα χαμογελαστή, ευδιαθέτη, ενημερώνει συχνά – πυκνά τους διαδικτυακους της φιλους για την καθημερινότητα της , και ορισμένες φορές , μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της.
Σε λίγους μήνες θα κρατάει το πρώτο της παιδί στην αγκαλιά της, όμως αυτο δεν την αποτρέπει, απο το να κάνει τις βόλτες της και τα ταξίδια της. Το πάσχα ηταν στη Θεσσαλονίκη, τώρα όμως ειναι στην Αθήνα και κάνει τις βόλτες της στο πάρκο του Φλοίσβο, για να πάρει τον αέρα της και να χαρεί αυτες τις στιγμές.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race