Νωρίς χτύπησε φέτος την κάρτα του στην Μύκονο! Ο λόγος για τον Jean Paul Gaultier που επισκέφθηκε για ακόμη μια χρονιά το νησί των Ανέμων, μετά από ολιγοήμερη παραμονή στην Αθήνα.
Η κάμερα του Mykonos Live TV απαθανάτισε τον Γάλλο σχεδιαστή μόδας σε ανέμελη και χαλαρή βόλτα με φίλους στα γραφικά σοκάκια της Χώρας.
Η Μύκονος αποτελεί must προορισμό διακοπών για τον εκκεντρικό designer, ο οποίος την επιλέγει τακτικά για να ξεκουραστεί και είναι από τους πρώτους που διαφήμισαν τις ομορφιές της ανά τον κόσμο.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.