Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οΕυτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη, καθώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η σύζυγος του παρουσιαστή γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο ήρθε στον κόσμο για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.
Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό από τον χαρούμενο μπαμπά, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη τους κοινή φωτογραφία με τη μπέμπα.
«Ήρθε η κόρη!! Το πιο μαγικό ταξίδι της ζωής μας μόλις ξεκίνησε! Με διαφορά η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου όταν την είδα για πρώτη φορά με το που βγήκε από την Ηλέκτρα. Αγάπη μου ευχαριστώ για το δώρο που μας έφερες. Είσαι θησαυρός!!! Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια και την άπειρη αγάπη μου σας στέλνετε!», έγραψε στη λεζάντα της εικόνας και οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να στείλουν τις δικές τους ευχές μέσω των σχολίων.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.