Οι αναμετρήσεις στο Survivor Ελλάδα –Τουρκία κορυφώνονται και παίκτρια από την τουρκική ομάδα τα έχει βάλει με τον Ατακάν και την Κατερίνα Δαλάκα. Συγκεκριμένα η Melisa Emirbayer είναι πολύ απαισιόδοξη και πιστεύει πως οι πιθανότητες να κερδίσει η ομάδα της είναι μηδαμινές καθώς η Κατερίνα Δαλάκα και ο Atakan Isiktutan αντί να κοιτούν τα αγωνιστικά χορεύουν και χαριεντίζονται.
«Οι πιθανότητες να κερδίσουμε την αντίπαλη ομάδα είναι μηδαμινές. Όλα πλέον έχουν σχέση με το συναίσθημα, η ομάδα έγινε η φωλιά του έρωτα. Ο Emre με τη Δήμητρα, ο Atakan με τη Δαλάκα. Εμείς χάνουμε και η Δαλάκα με τον Emre χορεύουν, ο Atakan και η Δαλάκα χαριεντίζονται και ο Yusuf κάθεται στην άκρη, ενώ είμαστε μέσα στο άγχος για τον αγώνα. Δεν καταλαβαίνω που βαδίζει αυτή η ομάδα. Ήδη οι αντίπαλοι είναι πιο δυνατοί από μας. Έχουμε μόνο δύο δυνατούς άντρες, τον Yusuf και τον Atakan.
Η επίδοση των υπολοίπων είναι στο 50%. Από τα κορίτσια θα έλεγα ότι η Δαλάκα είναι καλή, αλλά είναι τυφλωμένη από έρωτα και δεν ξέρει που βαδίζει. Δεν έχει φέρει κάποια νίκη στην ομάδα. Η Sude είναι επίσης καλή, αλλά επειδή χωρίστηκε από τη Seda δεν αισθάνεται καλά. Τώρα τελευταία ούτε οι επιδόσεις της, ούτε οι βολές της είναι καλές. Η Δήμητρα πάλι είναι μέτρια. Η Ελπίδα πάντα κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Πιθανότατα θα μείνουμε νηστικοί», είπε η Melisa Emirbayer.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.