Ο φετινός κύκλος του Survivorμπορεί να μην έχει την επιτυχία που περίμενε το κανάλι του ΣΚΑΙ, όμως πάντα προκαλεί το ενδιαφέρον. Πριν λίγο διάστημα στο παιχνίδι εισέβαλε η Κατερίνα Δαλάκα αυξάνοντας αρκετά το ενδιαφέρον, κάτι το οποίο έφερε και η είσοδος του Πατρίκ Ογκουνσότο.
Ο Σάκης Τανιμανίδης λοιπόν, ανήρτησε μία φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο και τα παρασκήνια του Survivor. «Αν αναρωτηθήκατε ποτέ πως βλέπω τα πράγματα από εκεί που στέκομαι… κάπως έτσι είναι my point of view! ? #GreekPlayers #mypointofview#pov #survivorgr», σημείωσε.
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λοιπόν αποφάσισε να γράψει ένα σχόλιο στη φωτογραφία του παρουσιαστή. Η απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη όμως προκάλεσε αίσθηση! «Κι εσύ φοβερή είσαι… αλλά καλού κακού ξεκίνα λίγη προπόνηση στους στόχους γιατί κοντεύει», σημείωσε φουντώνοντας σενάρια για είσοδο της δημοσιογράφου στο παιχνίδι. Αξίζει να σημειώσουμε πως το πιθανότερο είναι να αναφέρονται και οι δύο στο Survivor All Stars που είναι πολύ πιθανό να τη δούμε να αγωνίζεται και πάλι.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς