Στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» μίλησε ο δικηγόρος του Άνθιμου Ανανιάδη μετά την επίθεση που δέχτηκε ο ηθοποιός έξω από το σπίτι του.
Ο δικηγόρος Νίκος Κυράτσης, όταν ρωτήθηκε αν έχει κινηθεί νομικά ο ηθοποιός εναντίον εκείνων που του επιτέθηκαν είπε μεταξύ άλλων: «Δεν έχει κάποια περιγραφή συγκεκριμένη ο Άνθιμος για να καταθέσει μήνυση. Να καταθέσει μήνυση εναντίον ποιου»; Eνώ σε ό,τι αφορά την ψυχολογική κατάσταση του Άνθιμου Ανανιάδη μετά το περιστατικό, παραδέχτηκε ότι «ο ηθοποιός παραμένει ταραγμένος από όλο αυτό»
Ερωτηθείς σχετικά με το τεστ DNA που έγινε λίγες ημέρες πριν προκειμένου να αποφανθεί αν είναι ή όχι πατέρας του παιδιού που έφερε στον κόσμο η πρώην αγαπημένη του Μαρία Νεφέλη Γαζή, είπε πως η όλη διαδικασία έγινε όπως ακριβώς είχε συμφωνηθεί και από τις δύο πλευρές και κατέληξε λέγοντας πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα βγουν τα αποτελέσματα.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.