Σε μια αποκάλυψη που δε την περιμέναμε έκανε μέσα από την εκπομπή της «Έλα Χαμογέλα», η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια, με αφορμή τις δηλώσεις του Μπρούνο Τσιρίλο σχετικά με την περίοδο εγκυμοσύνης της Έλενας Ασημακοπούλου και την κρίση στη σχέση τους, παραδέχτηκε πως και εκείνη είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία της όταν ήταν έγκυος.
Συγκεκριμένα η Σίσσυ είπε πως όταν ήταν έγκυος χώρισε 2-3 φορές και ότι η ισορροπία στη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη ήρθε μήνες μετά. «Την καταλαβαίνω την Έλενα γιατί κι εγώ σαν έγκυος χώρισα δύο – τρεις φορές την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και μετά δεν είναι καλύτερα τα πράγματα με τις ορμόνες. Αφού φύγουν οι πρώτοι μήνες υπάρχει μία ισορροπία».
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.