Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι περιπέτειας Nomads, έφτασε στην Ελλάδα αργά το πρωί, όμως κανένας δεν την περίμενε στο αεροδρόμιο, όπως είδαμε στη ζωντανή σύνδεση που είχε η εκπομπή «Έλα χαμογέλα». Η Δήμητρα, φανερά κουρασμένη τόνισε πως βασανίστηκε πολύ για να πάρει οριστικά και αμετάκλητα την απόφαση να φύγει οικειοθελώς από το παιχνίδι.
Όσο για τα όσα έχουν ακουστεί για τη σχέση της με τον σύντροφό της Δημήτρη Μηλιώνη αλλά και για το τρίτο πρόσωπο στον έρωτά τους, την Ιωάννα Μπέλλα, η ίδια επεσήμανε πως είναι «όλα καλά» μεταξύ τους, μη θέλοντας να σχολιάσει τίποτα παραπάνω. Όπως ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής, ο Δημήτρης Μηλιώνης βρισκόταν στο αεροδρόμιο, όμως επειδή γνώριζε πως υπήρχαν κάμερες και φωτογράφοι, την περίμενε κάπου πιο πέρα προκειμένου να μη φωτογραφηθεί. Σίγουρα πάντως, ήταν... άφαντος από το πλευρό της.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.