Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι μοντέλο και ηθοποιός και από ότι φαίνεται έχει μεγάλη αδυναμία στους γονείς του. Ο ηθοποιός ήρθε ξανά στο φως τη δημοσιότητας μετά από πρόταση που δέχτηκε από τον ΑΝΤ1 για να μπει στο Nomads. Τελικά είπε το «ναι» και ταξίδεψε στη Μαδαγασκάρη για να ζήσει την απόλυτη περιπέτεια.
Το μοντέλο λίγο πριν φύγει από την Ελλάδα, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του πατέρα του, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή και στη λεζάντα, έγραψε: «Δυο χρόνια σήμερα που έφυγες παλικάρι μου…και τίποτα δεν είναι ίδιο χωρίς εσένα …δώσε μου δύναμη και αυτή τη φορά».
Η μητέρα του Γιάννη, Λίτσα Σπαλιάρα μίλησε στο Πρω1νό και ρωτήθηκε σχετικά με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης Nomads-Μαδαγασκάρη. «Είχε τη συνάντηση με πρόσωπο του ANT1 και μου είπε: “Πάω μαμά, δώσε μου την ευχή σου, να δω τι πρόταση θα μου κάνουν”. Βγαίνοντας με πήρε τηλέφωνο για να μου πει την πρόταση που δέχτηκε. Εκείνη τη στιγμή ο Γιάννης ήταν ενθουσιασμένος. Όταν ήρθε σπίτι και μιλήσαμε άρχισαν οι προβληματισμοί. Το σκεφτόταν και δεν κοιμόταν όλη νύχτα. Εγώ και ο αδερφός του, τον αφήσαμε να αποφασίσει και δεν πήραμε θέση», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως το μοντέλο και ηθοποιός, έκανε την παραπάνω ανάρτηση – τη φωτογραφία του πατέρα του – με αφορμή τα δύο χρόνια από τον θάνατο του. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο Γιάννης είναι «μαμάκιας» και πως τις έχει γνωρίσει αρκετές από τις γυναίκες που υπήρξαν στο πλευρό του.
Κλείσιμο
«Κάποιες κοπέλες του, τις έχει γνωρίσει, αλλά μην νομίζετε ότι είναι και ένα πολύ μεγάλο νούμερο. Έχω γνωρίσει αρκετές», τόνισε. Στο πλευρό της βρισκόταν ο άλλος της γιος, τον οποίο λατρεύει επίσης!
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.