Η μεγάλη ημέρα για την Αθηνά Οικονομάκου πλησιάζει και οι ετοιμασίες δεν σταματούν λεπτό. Η ηθοποιός το Σάββατο 6 Οκτωβρίου πρόκειται να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, Φίλιππο Μιχόπουλο στη Μύκονο. Σε ότι αφορά το στυλ του νυφικού, η ηθοποιός δεν έχει δώσει κάποιο στοιχείο, αλλά όπως είδαμε στα stories της στο instagram, πρόσφατα πραγματοποίησε την πρώτη της πρόβα.
Η Αθηνά βρέθηκε στο ατελιέ της Celia Kritharioti και έβγαλε ένα βίντεο boomerang κρατώντας νυφικό στο πλάι της σχεδιάστριας. Μάλιστα φρόντισε να σημειώσει «Wedding vibes» στην ανάρτησή της.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»