Η Άννα Μπουσδούκου μετά από 13 χρόνια συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ, αποφάσισε να αποχωρήσει από τον σταθμό. Η δημοσιογράφος δεν είχε αναφερθεί δημόσια στην αποχώρηση της από το κανάλι και αποφάσισε να το ανακοινώσει επίσημα, σήμερα, με μια ανάρτηση στα social media.
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα κολάζ με φωτογραφίες, το οποίο συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος και νιώθεις ευγνωμοσύνη παει να πει οτι κατι πήγε καλα ετσι και ο αποχαιρετισμός έπειτα απο 13 χρονια ειχε μονο αγκαλιές, φιλιά και ευχές που σε λέξεις δεν μπορουν να χωρέσουν. Και ολα αυτα γιατι κάπου σταματά η δουλειά και μένει ο άνθρωπος… Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου για την υποστήριξη τότε αλλα και τώρα! Καλή μας αντάμωση».
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Κανένα Παιδί Χωρίς Κράνος» η Anytime προσφέρει δωρεάν παιδικά κράνη σε παιδιά 4–12 ετών, για να γίνει η ασφάλεια αυτονόητο μέρος κάθε βόλτας.