Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram λίγο πριν γίνει μανούλα
Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαρία Λουίζα Βούρου η οποία περιμένει το αγοράκι της. Λίγο πριν γίνει μανούλα δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία φαίνεται να ποζάρει με τον σύντροφό της Γιάννη Παπαγεωργίου δείχνοντας μας την κοιλίτσα της. Μάλιστα, στη λεζάντα έγραψε: «Το καλοκαίρι τελειώνει αλλά ο Σεπτέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας».
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.