Την Ιωάννα Τούνη τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας My Style Rocks. Η όμορφη Θεσσαλονικιά έχει καταφέρει να έχει το δικό της φανατικό κοινό το οποίο φροντίζει να κρατάει ενήμερο μέσα από τα social media με καθημερινές αναρτήσεις.
Η εκρηκτική Ιωάννα είναι ιδιαίτερα δραστήρια και στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Φωτογραφήθηκε topless μέσα στη θάλασσα και στη συνέχεια ανάρτησε την εικόνα στο προφίλ της. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια και τα likes από τους διαδικτυακούς της φίλους «έπεσαν» βροχή!
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.