Δεν σταματάει να βομβαρδίζει το Instagram της με πικάντικες φωτογραφίες. Ο λόγος για την Μάγκι Χαραλαμπίδου που ξαναχτύπησε στα social media ανεβάζοντας ακόμα μια φωτογραφία της με την πίσω της όψη. Η Μάγκι θέλησε με αυτό τον τόπο να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους ότι καλοκαιριάτικα οργώνει την Ελλάδα παίζοντας τις αγαπημένες της μουσικές επιλογές.
Γράφει λοιπόν στη λεζάντα της και εισπράττει πλήθος κολακευτικών σχολίων: «Ωραίο πράγμα τα ταξίδια. Και το αγαπημένο μου ταξίδι; Να γυρίζεις την Ελλάδαρα με μια βαλίτσα όλο το καλοκαίρι να παίζεις μουσικάρες και να χαίρεσαι κάνοντας τους άλλους να περνούν όμορφα και να διασκεδάζουν❤️? Υπέροχο συναίσθημα! Παίζω μουσική και διασκεδάζουμε μαζί όλη μου τη ζωή! Με θυμάμαι στο δημοτικό με τις κασέτες μου με τα βινύλια με τα CD με τα στικάκια κτλ! Πόση χαρά αλήθεια μου δίνεται όταν μου θυμίζετε το αγαπημένο πάρτι της ζωής μας με μένα στα deck! Τρελαίνομαι να ακούω αυτές τις ιστορίες! Όλο και κάπου θα σας δω και θα χορέψουμε μαζί. Τρέχω να προλάβω πολλά φιλιά».
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».