Ελπίδα: Είμαι 68 ετών και αγαπάω τη μούρη μου όπως ήμουν!
«Ναι μου έχει περάσει από το μυαλό μου να πειράξω πράγματα, αλλά φοβάμαι. Κανένα μπότοξ δεν πειράζει… δεν ενοχλεί και δεν μεταμορφώνει», είπε η τραγουδίστρια
Για την ηλικία της την οποία δεν δίστασε να αποκαλύψει on camera μίλησε η Ελπίδα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια είπε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά: «Έχω πολύ καλή σχέση με τον χρόνο. Τον αγαπάω! Αγαπάω την μούρη μου, όπως ήμουν, που υπήρξα όμορφη γυναίκα από ότι λένε και βλέπω σε φωτογραφίες…» και συνέχισε: «Είμαι 68 χρονών. Ναι μου έχει περάσει από το μυαλό μου να πειράξω πράγματα, αλλά φοβάμαι. Κανένα μπότοξ δεν πειράζει… δεν ενοχλεί και δεν μεταμορφώνει»!
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.