Η Σοφία Παυλίδου πήγε ξανά στο νοσοκομείο χθες μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον Μάνο Παπαγιάννη μετά το τέλος της παράστασης «Πετάει, πετάει».
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή το εν λόγω περιστατικό, του ξυλοδαρμού της Σοφίας από τον Μάνο, αποκάλυψε στην εκπομπή «Happy Day» πως μίλησε τηλεφωνικώς με την ηθοποιό και η παρουσιάστρια είπε στον αέρα της εκπομπής της:
«Επειδή εγώ μίλησα χθες με την Σοφία για αρκετή ώρα, να σας δώσω μια νέα πληροφορία. Πήγαινε στο ΚΑΤ για πρόσθετες εξετάσεις. Το κορίτσι πονούσε πάρα πολύ και ήθελε να κάνει κάποιες ακτινογραφίες για να δει σε τι κατάσταση είναι. Μάλλον χρειάζεται και άλλες μέρες αναρρωτικής άδειας... Αυτό που την έχει στεναχωρήσει πιο πολύ, από ότι κατάλαβα ανθρώπινα και μετά από την γυναικεία κουβέντα που κάναμε, είναι ότι η επιχείρηση έχει κρατήσει κάποιες ίσες αποστάσεις»!
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας