Στο trailer του Nomads για το επεισόδιο της Δευτέρας βλέπουμε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να ανακοινώνει στους παίκτες πως από το παιχνίδι αποχωρεί ο… Λευτέρης Χατζηιωάννου.
Ο παίκτης της ομάδας Φωτιάς μετά από έναν τραυματισμό αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στη χθεσινή μάχη για την επικράτεια.
Φαίνεται πως οι γιατροί έκριναν πως ο τραυματισμός στο πόδι του χρήζει παρακολούθησης με αποτέλεσμα ο Κύπριος παίκτης να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει οριστικά από το Nomads.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.