Η Νατάσσα Μποφίλιου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» στον Alpha για τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα, την εξωτερική της εμφάνιση και αποκάλυψε πώς τη φωνάζουν οι φίλοι της.
«Νιώθω γκόμενα και μου αρέσει πολύ», λέει μεταξύ άλλων και αποκαλύπτει πως οι φίλοι της την αποκαλούν «Τάσο» γιατί όταν νευριάζει λέει πολλά «γαλλικά»!
Η τραγουδίστρια, δήλωσε πως δεν έχει πάρει ακόμα το πτυχίο της στη Νομική και πως στα πρώτα της βήματα στο χώρο του πενταγράμμου έκανε τη... γραμματέα της.
«Υποδυόμουν την γραμματέα μου στην αρχή της καριέρας μου για να μου κλείνω δουλειές» είπε χαρακτηριστικά.
Κλείσιμο
Η Νατάσα έχει θεατρικότητα και ρωτήθηκε εάν στην πορεία της καριέρας της θα ήθελε να γίνει ηθοποιός. Τι απάντησε η ίδια; Ποια είναι η αγαπημένη της ηθοποιός;
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.