Η Νατάσσα Μποφίλιου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» στον Alpha για τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα, την εξωτερική της εμφάνιση και αποκάλυψε πώς τη φωνάζουν οι φίλοι της.
«Νιώθω γκόμενα και μου αρέσει πολύ», λέει μεταξύ άλλων και αποκαλύπτει πως οι φίλοι της την αποκαλούν «Τάσο» γιατί όταν νευριάζει λέει πολλά «γαλλικά»!
Η τραγουδίστρια, δήλωσε πως δεν έχει πάρει ακόμα το πτυχίο της στη Νομική και πως στα πρώτα της βήματα στο χώρο του πενταγράμμου έκανε τη... γραμματέα της.
«Υποδυόμουν την γραμματέα μου στην αρχή της καριέρας μου για να μου κλείνω δουλειές» είπε χαρακτηριστικά.
Κλείσιμο
Η Νατάσα έχει θεατρικότητα και ρωτήθηκε εάν στην πορεία της καριέρας της θα ήθελε να γίνει ηθοποιός. Τι απάντησε η ίδια; Ποια είναι η αγαπημένη της ηθοποιός;
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.