Μετά τον πρόσφατο τραυματισμό της στο πόδι η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν το βάζει κάτω. Αφού πέταξε μέχρι την Αθήνα για τα γυρίσματα της εκπομπής ξαναεπέστρεψε στην όμορφη Θεσσαλονίκη για να ξεκουραστεί και να αναρρώσει. Μάλιστα, το πρωί του Σαββάτου, η παρουσιάστρια πήγε στην παραλία κι απόλαυσε την ηλιοθεραπεία της.
Η παρουσιάστρια έβγαλε μια selfie και την «ανέβασε» στο instagram γράφοντας:
«Όταν το σώμα είναι σε ακινησία, δίνει την ευκαιρία να ...κινηθεί το μυαλό. Καλημέρα».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι