Ο Ανδρέας Μπάρκουλης, χθες το μεσημέρι, «έφυγε» από τη ζωή στα 80 του χρόνια, στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, όπου νοσηλευόταν με σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο ηθοποιός, το τελευταίο διάστημα έδωσε τον δικό του αγώνα αλλά δυστυχώς κατέληξε. Συντετριμμένος είναι ο γιος του Νίκος, ο οποίος δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο Facebook αφού πρώτα άλλαξε την φωτογραφία του,βάζοντας μαύρη εικόνα. Ο νεαρός έγραψε χαρακτηριστικά:
«Άγγελε μου...σ’ αγαπώ...να προσέχεις εκει που είσαι..μ λείπεις..θα μείνω δυνατός για να τους αποδείξω οτι θα ζεις για πάντα μέσα από εμένα... έφτιαξες πολιτισμό και ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο ..ΣΑΓΑΠΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ »
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.