Τον τελευταίο καιρό έχουν γραφτεί εκατοντάδες άρθρα παγκοσμίως για τον περιβόητο χωρισμό της Αθηνάς Ωνάση από τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο. Πρόσφατα, μάλιστα, γράφτηκε πως το ζευγάρι προσπαθεί να επανασυνδεθεί και να σώσει το γάμο του. Όμως, απ ότι φαίνεται η Αθηνά Ωνάση είναι κάθετη στην απόφασή της να προχωρήσει τη ζωή της.
Η χρυσή κληρονόμος, πρόκειται να πάρει μέρος στους ιππικούς αγώνες στο Μονακό που θα ξεκινήσουν αύριο 24 Ιουνίου και θα διαρκέσουν έως τις 26 Ιουνίου. Στο επίσημο σάιτ των αγώνων, η Αθηνά Ωνάση έχει αφαιρέσει από το όνομά της, το επίθετο του Αλβάρο. Έτσι το «Athina Onassis de Miranda» με το οποίο εμφανιζόταν μέχρι πρόσφατα στους αγώνες, είναι πλέον σκέτο «Athina Onassis». Δείτε την παρακάτω εικόνα:
Κλείσιμο
Δείτε στο βίντεο ρεπορτάζ της εκπομπής του Epsilon με τη Χριστίνα Λαμπίρη για το θέμα του διαζυγίου:
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».