Η Φιλοθέη ήταν η τρίτη και τελευταία γυναίκα της ζωής του Αντώνη Βαρδή, ήταν η σύντροφός του τα τελευταία χρόνια και ήταν και εκείνη που πέρασε όλο το Γολγοθά μαζί του. Μπορεί να μην παντρεύτηκαν ποτέ, αλλά ζούσαν σαν παντρεμένοι.
Αν και είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας, η Φιλοθέη ήταν η γυναίκα εκείνη που του στάθηκε στις όποιες δυσκολίες μέχρι το τέλος και ο Αντώνης Βαρδής την είχε το δεξί του χέρι σε πολλά πράγματα.
Ακόμα και εκείνη, που τόσους μήνες έστεκε δίπλα του δυνατή, το πρωί της Τρίτης «λύγισε» και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αποχαιρέτησε τον άντρα της. «Αντώνη μου, ζωή μου, είσαι μια αγάπη δυνατή, χωρίς όρια και τέλος», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.