Ο Πάνος Καλλίδης και η Λεάννα Μαρκόγλου διασκέδασαν στο Frangelico, όπου πήγαν να απολαύσουν, τον καλό τους φίλο, Γιώργο Γιαννιά.
Ο γνωστός τραγουδιστής και η αγαπημένη του περιμένουν να υποδεχτούν στη ζωή το πέμπτο μέλος της οικογένειάς τους, τον πρώτο τους γιο μιας και ήδη έχουν δυο κορούλες.
Ο Πάνος Καλλίδης είχε μιλήσει, πρόσφατα, στο περιοδικό «HELLO» για τον ερχομό του γιου τους και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος.
Χαρακτηριστικά είχε πει: "Θα έλεγα ότι είναι ένα δώρο να μαθαίνεις ότι η σύντροφός σου μετά από δύο κόρες είναι έγκυος και αυτήν τη φορά πρόκειται να φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι. Την ίδια χαρά θα είχαμε, όμως, και κοριτσάκι να ήταν ξανά. Πιο πολύ από όλα μας ενδιέφερε να είναι ακόμα ένα υγιές παιδί. Μετά από τα κοκαλάκια και τις κούκλες θα μπει και ένα αγόρι στην παρέα και θα κάνουμε και αντρικά πράγματα".
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.