Ο Νίκος Βέρτης έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τους δημιουργούς των τραγουδιών που κάνουν συχνά επιτυχία και ο ίδιος ξεχωρίζει.
Σε σχετική ερώτηση, ο τραγουδιστής μιλώντας στο tralala.gr δήλωσε πως δεν πιστεύει στους συνθέτες με τα μεγάλα ονόματα και αποκάλυψε πως τις περισσότερες φορές που επιλέγει ένα τραγούδι για το δίσκο του, δε γνωρίζει ποιος το έχει γράψει.
«Όχι, δεν πιστεύω στις ετικέτες και στους συνθέτες με τα μεγάλα ονόματα!!! Τα περισσότερα τραγούδια που μου έχουν στείλει «μεσίτες» από μεγάλα ονόματα πολλές φορές ήρθαν απρόσωπα, χωρίς να ξέρω ποιανού είναι. Όταν τα άκουσα ειλικρινά δεν γνώριζα σε ποιόν ανήκουν, όπως για παράδειγμα του Κυριάκου Παπαδόπουλου, που έχει τύχει να μου στείλει τραγούδι και να μην γνωρίζω πως είναι δικό του και να το επιλέξω ανάμεσα σε πενήντα πιθανές επιλογές που είχα μπροστά μου εκείνη τη στιγμή. Αυτό βέβαια σημαίνει πως δεν είναι τυχαία μερικοί δημιουργοί μεγάλα ονόματα… θέλω όμως και οι δημιουργοί να μπαίνουν με την αξία τους στο δίσκο.»
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.