Δεν πτοείται ο Ιταλός σταρ του ποδοσφαίρου και «πνίγει» τον … πόνο του για τον χαμένο τελικό του Euro στις αγκάλες αιθέριων υπάρξεων – Μετά το Σεν Τροπέ συνεχίζει τις διακοπές του στην Ίμπιζα
Μπορεί η έγκυος Ραφαέλα Φίκο να επιμένει ότι ο πρώην σύντροφός της, Μάριο Μπαλοτέλι , είναι ο πατέρας του παιδιού που περιμένει, ωστόσο ο Ιταλός σταρ του ποδοσφαίρου δεν πτοείται και συνεχίζει να διασκεδάζει, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές του διακοπές με καλλίγραμμες αιθέριες υπάρξεις.
Μετά τις διακοπές στο Σεν Τροπέ , ο φωτογραφικός φακός της Daily Mail, απαθανάτισε τον 21χρονο Ιταλό επιθετικό στις παραλίες της Ίμπιζα να κάνει τζετ-σκι, έχοντας στο πλευρό του μια «καυτή» ξανθιά.
Η Ραφαέλα Φίκο στο μεταξύ δεν χάνει ευκαιρία να επιδεικνύει την φουσκωμένη κοιλιά της, ενώ βρίσκεται στη Βενετία για να περάσει τις καλοκαιρινές διακοπές με τους γονείς της.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.